Over

Flow Counselling is Barbara Lefeber. In 2014 heb ik mijn diploma stresscounselling behaald, waarna ik ben gestart met het opbouwen van mijn praktijk.

 

Mijn passie is om mensen te begeleiden het beste uit zichzelf en/of hun situatie te halen zodat de kwaliteit van hun leven verbetert. Samen met jou ga ik op zoek naar de kern van jouw probleem. Daarnaast richt ik me op de kracht die je bezit, want daar zit vaak de oplossing voor verandering! 

 

Mijn leven heeft zeker ook een aantal flinke hobbels en moeilijke fases gekend. Dit heeft mij als mens laten groeien en leidde ertoe dat ik anderen wil helpen tijdens moeilijke periodes in het leven. De keuze voor de opleiding stresscounselling paste daar perfect bij. Na altijd al interesse in psychologie en intermenselijke relaties te hebben gehad, besloot ik in 2011 het roer om te gooien en te starten met deze opleiding. 

  

Mijn levenservaring, opleiding, kennis en empathisch vermogen zet ik graag in om anderen te helpen. Als mens en counsellor ben ik toegankelijk, energiek, warm, empathisch en intuïtief.

 


Opleiding

In 2014 heb ik het diploma Stresscounselling behaald, een driejarige opleiding op HBO-niveau bij Stichting Counselling Nederland.

Daarnaast heb ik mijn kennis en vaardigheden uitgebreid met cursussen en trainingen zoals Rationeel Emotieve Therapie (RET), mindfulness en een diploma stoelmassage.

 

   

Ontwikkeling

Ik kies voor bij- en nascholing op gebieden die mijn interesse hebben en die waardevol voor de praktijk zijn.

Ook ontvang ik regelmatig supervisie.