Over

Flow Counselling is Barbara Lefeber. Moeder van een prachtige dochter en zoon, en daarnaast werkzaam als stresscounsellor. 

 

Mijn passie is om mensen te begeleiden het beste uit zichzelf en/of hun situatie te halen zodat de kwaliteit van hun leven verbetert. Samen met jou ga ik op zoek naar de kern van jouw probleem. Daarnaast richt ik me op de kracht die je bezit, want daar zit vaak de oplossing voor verandering! 

 

Mijn leven heeft zeker ook een aantal flinke hobbels gekend. Dit heeft mij als mens laten groeien. Dit heeft ertoe geleid dat ik uiteindelijk heel sterk het gevoel kreeg dat ik, juist door mijn levenservaring en empathisch vermogen, anderen wil helpen tijdens moeilijke periodes in het leven. De keuze voor de opleiding stresscounselling paste daar perfect bij. 

  

Mijn levenservaring, opleiding, kennis en natuurlijke gaven zet ik graag in om anderen te helpen. Als mens en counsellor ben ik toegankelijk, energiek, open-minded, gevoelig, empathisch en intuïtief.

 


Opleiding

In 2014 heb ik het diploma Stresscounselling behaald, een driejarige opleiding op HBO-niveau bij Stichting Counselling Nederland.

Daarnaast heb ik mijn kennis en vaardigheden uitgebreid met cursussen en trainingen zoals Rationeel Emotieve Therapie (RET), mindfulness en een diploma stoelmassage.

 

Op dit moment ben ik bezig met bijscholing op het gebied van voeding en gezondheidscoaching..  Daarmee kan ik in de toekomst een compleet pakket als vitaliteitscoach aanbieden op gebied van health, body & mind.   

Ontwikkeling

Ik kies voor bij- en nascholing op gebieden die mijn interesse hebben en die waardevol voor de praktijk zijn.

Ook ontvang ik regelmatig supervisie.