Scheiding

stress, scheiding, relatiebreuk, liefdesverdriet, relatiecoach, verlatingsangst, bindingsangst, hechting, liefde, liefdescoach, zelfvertrouwen, nieuwe start

Scheiding en stress

 Een scheiding of break-up kan een enorme impact hebben. Het zet je leven op zijn kop. Niet alleen emotioneel maar ook praktisch en financieel. Scheiden staat niet voor niets in de top drie van stressvolle life-events!  


Zoek je hulp bij het verwerken van je scheiding? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om het traject 'Sterk uit je scheiding' te bespreken. 

  

Dit coachingstraject biedt emotionele ondersteuning en past uitstekend naast bijvoorbeeld mediation. Het kan een waardevolle aanvulling zijn om weloverwogen keuzes te maken.  

 

Je krijgt ruimte voor je gevoelens, creëert een duidelijk overzicht van jouw huidige situatie en brengt in kaart waar je heen wilt. Vervolgens gaan we aan de slag met jouw nieuwe leven! Het opbouwen van zelfvertrouwen, ontdekken van jouw dromen en mogelijkheden aangepast op jouw nieuwe situatie komen aan bod. Zo geef je je toekomst weer vorm en ga jij vol positieve energie je nieuwe start tegemoet!