Tarieven

 

Kennismakingsgesprek half uur  GRATIS

Counselling face to face particulier 1 uur 

€ 50,-

Counselling vergoed door organisatie of bedrijf

€ 75,-

E-counselling via Skype 

€ 50,-

E-Counselling via mail 

€ 25,- 

Stoelmassage 

€ 20,-

*  bedragen zijn inclusief 21% BTW 

 

Betaling 

Betaling dient direct contant, pin of via overboeking na elke sessie voldaan te worden. Indien gewenst kan een factuur overhandigd of nagestuurd worden ter declaratie bij werkgever of instantie. 

 

Op locatie 

Counselling of stoelmassage bij jou thuis? Dat is geen probleem, ik kom naar je toe! Ook kan er ook 's avonds of in het weekend een afspraak gepland worden. Buiten de regio Haarlem geldt een kilometertoeslag plus een toeslag van €5 per gesprek. 

 

Je kunt bij Flow Counselling terecht zonder doorverwijzing van je huisarts en er is geen wachtlijst.

 

De duur en kosten van het counsellingtraject zijn sterk afhankelijk van de hulpvraag. Het aantal sessies varieert gewoonlijk tussen de drie en tien gesprekken van een uur. De aard en de complexiteit van het probleem, maar ook jouw eigen betrokkenheid en inzet spelen hierbij een rol.

 

Vergoeding

Mogelijk kan je werkgever, uitkeringsinstantie (UWV/Gemeente), Persoonsgebonden Budget of de Belastingdienst de kosten (deels) vergoeden.

 

Bedrijven

Counselling kan preventief werken bij stress en een dreigende burnout. Daarom is het voor bedrijven interessant om een counsellor in te huren. Tarieven op aanvraag.  

 

Verhindering

Afspraken dienen uiterlijk 24 uur voor aanvang van de sessie te worden afgezegd of verzet. Mocht de sessie binnen 24 uur voor aanvang worden afgezegd of verzet, of mocht de cliënt zonder bericht niet verschijnen op de gemaakte afspraak, dan zal Flow Counselling de sessie volledig in rekening brengen. Flow Counselling houdt hierbij rekening met overmacht en bijzondere omstandigheden.